fbpx

Panimomyymälä

Tehtaanmyymälä – Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Laitilan oluita ovat ylistäneet niin kuluttajat kuin ammattilaisetkin, ja onpa gluteeniton Kukko-oluemme valittu Suomen arvostetuimmaksi olutbrändiksikin. Erikoisoluilla haluamme luoda oluen ystäville poikkeuksellisia ja nopeastikin uusiutuvia makunautintoja. Tuulen voimalla tuotetuista oluistamme löytää vaativampikin makutuomari itselleen mieluisan kumppanin!

Perinteisin reseptein valmistetut Laitilan klassikkolimonaadit ovat laatua arvostavan janoisen kansan valinta. Tyylikäs ulkomuoto tekee niistä suositun vierasviemisen ja kaikensorttisten kattausten keskipisteen! Limonaadejamme voi murheitta tarjota myös pikkuväelle, sillä ne ovat täysin säilöntäaineettomia ja kofeiinittomia.

Long drink -valikoimastamme löytyy useita lonkeronystäviä miellyttäviä vaihtoehtoja. Laitilan Long Drink -juomat ovat samaan aikaan sekä ylistys suomalaiselle lonkeroperinteelle että tämän perinteen uudistajia ja henkiin herättäjiä. Maista vaikka jo legendaarisen juhlajuoman maineeseen kivunnutta Brändy Long Drinkiä tai uusia sokerittomia NAKU Hard Seltzereitä! 

Shamppanjahiivalla valmistetut klassiset Oiva-siiderit ja Skumppa-kuplajuomat hurmaavat raikkaan aidoilla mauillaan ja tyylikkäillä ulkoasuillaan. Arkea ja juhlaa ilostuttamaan löytyy jokaiselle suosikki! 

Alkoholittomat Kukko-oluet ovat lyhyessä ajassa saaneet lyömättömän maineen. Uusimman tekniikan, parhaiden raaka-aineiden ja osaavimman henkilökunnan johdosta niihin ei tarvitse jälkikäteen lisäillä aromia, sokeria, tärkkelystä tai  käymätöntä vierrettä, sillä ne maistuvat aidolle!

Oletko vailla asustetta, joka näyttäisi toteen oman tai tuttavasi kiintymyksen Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan jaloihin juomiin? Vie kutsuille tuomisiksi Laitilan klassikkolimonaadeja sympaattisessa puukorissa tai paranna seuraelämäsi näkymiä kaatamalla laatuoluesi Kukko-tuoppiin. Suosiosi nousee kohisten!

Panimomyymälässä on aina aika ajoin saatavilla pieniä eriä päiväystuotteita jopa -50 %

Tervetuloa ostoksille!

Aukioloajat ja sijainti

Ajankohtaista

Tarjoukset

Alkoholittomien Kukko-oluiden perheessä on jo viisi erilaista olutta. Älkää siis ihastuko vain yhteen makuun, kokeilkaa kaikkia!