fbpx

Kaivattu Terassiravintola Kukko avautuu jälleen kesällä 2023!

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on löytänyt ravintolakumppanin raumalaisesta West Coast Seaservicesta ja maailmantilanteen vuoksi suljettuna pidetty Terassiravintola Kukko avautuu jälleen kesäkuussa 2023. Ravintola sijaitsee Laitilassa, tehtaan ja panimomyymälän välittömässä läheisyydessä, ja palvelee asiakkaita kesäkauden yli.

Ravintolan ensimmäisinä kesinä terassilla nautittiin laajamittaisen juomavalikoiman ohella muun muassa herkullisista hampurilaisista, hot dogeista ja salaateista. Samankaltaista sapluunaa suunnittelee myös uusi ravintolakumppani, ja tulevan kesäkauden ruokalistaa hiotaan parhaillaan. Nordlund kertoo, että ravintolassa ollaan vielä muutamaa tekijää vailla: yhtä tarjoilijaa ja kahta kokkia. ”Kaikki hakemukset otetaan huomioon, sillä tekemällä oppii. Asenne ratkaisee!”

Terassiravintola Kukko sai alkunsa vuonna 2018, jolloin tuolloinen toimitusjohtaja Rami Aarikka kertoo katselleensa toimistonsa ikkunasta tehtaan pihassa olevaa pientä puistikkoa, mihin ajatteli terassin sopivan erinomaisesti. Kuudessa viikossa puistikkoon rakennettiin paitsi terassi, sen yhteyteen avattiin myös ainutlaatuinen ravintola. Laitilalaisten oma kesäkeidas ja ohikulkijoita ilahduttanut taukopaikka on odottanut uudelleenavausta läpi koronavuosien ja tehtaalla riemuitaan nyt sopivan ravintolakumppanin löytymisestä. ”Edeltäjäni ei olisi voinut maukkaampaa maisemaa minulle visioidakaan!” nauraa marraskuussa 2022 Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtajana aloittanut Lauri Sipponen.

Stella Nordlund
Matkailu- ja ravintolatoimenjohtaja
West Coast Seaservice Oy Ltd
stella@wcss.fi / p. 045 220 6991