fbpx

Tehdasvierailut

Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi järjestä tehdasvierailuja.

Tervetuloa tutustumaan Laitilan Wirvoitusjuomatehtaaseen! Tehdasvierailuilla tutustutaan Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan historiaan ja nykytilaan, vilkaistaan tuotantotiloihin sekä maistellaan tuotteitamme.

Järjestämme tehdasesittelyjä kolmessa eri vierailuluokassa, joista teille mieluisimman voitte valita oheisen lomakkeen valintapainikkeista.

Ryhmien koko on enintään 50 henkilöä ja vierailuajat ovat meillä pääsääntöisesti ma-pe klo 9-16, muut ajat erikseen sovittaessa.

Vierailuaikoja on varattavissa rajoitetusti ja maksu hoidetaan joko ennakkolaskulla, tai paikan päällä pankkikortilla/käteisellä. Huomioittehan, että ryhmiltä peritään koko ryhmän maksusuoritus yhdellä kertaa. Mikäli joudutte perumaan varaamanne tehdasvierailun, teettehän sen viimeistään kaksi viikkoa ennen sopimaamme ajankohtaa.

Esittelytilamme sijaitsee toisessa kerroksessa ja kulku on portaita pitkin, joten tilamme ei valitettavasti ole esteetön. Esittelyn jälkeen on mahdollisuus tehdä ostoksia tehtaanmyymälässä mikäli vierailu tapahtuu myymälän aukioloaikojen puitteissa.