fbpx
 Uutisarkistoon
15.12.2020

Olemme avanneet verkkokaupan!

Huh, nyt se on avattu, verkkokauppa nimittäin! Olemme vastaanottaneet tässä vuosien varrella lukuisia juomatilaustoiveita. Useat ovat myös tiedustelleet oheistuotteitamme: Kukko-lippalakkeja tai upeita puukorejamme. Tilausten toimittaminen on tähän saakka ollut lähes mahdotonta. Mutta NYT, nyt te voitte tilata jopa kotiovelle klassikkolimonaadeja, alkoholittomia oluita ja oheistuotteitamme.

Verkkokauppatilaukset toimitetaan Matkahuollon välityksellä ja saat tuotteet halutessasi kotiovelle saakka. Matkahuollolla on myös lukuisia toimituspisteitä ympäri Suomen. Älä siis säikähdä, vaikka heillä ei omaa toimipaikkaa paikkakunnallasi olisikaan, niin paketit löytävät kyllä lähellesi.

Olipa toiveesi sitten klassikkolimonaadi pullossa tai joku tietty alkoholiton Kukko, vieraile verkkokaupassa ja klikkaa tuotteet ostoskoriin. Ahkera väkemme pakkaa tuotteesi pikaisesti ja saat ne toimitettuna haluamaasi paikkaan.

ps. Valitettavasti emme toimita vielä ulkomaille, mutta teemme parhaamme, jotta jonain päivänä teillä on mahdollisuus nauttia Laitilan virkistävistä juomista sijainnistanne riippumatta.

Tästä pääset kauppaan: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas – Verkkokauppa