fbpx

Tässä erinomainen juomien jatke ja mainio janonsammuttaja ihan sellaisenaan. Erä Laitilan Mehuvichy Persikka-Ananasta verkkokaupassa ja panimomyymälässä hintaan, joka pistää suut kuivaamaan silkasta mieliteosta. 24 juoman pakkaus ainoastaan 14 €.

Huom! Juomien parasta ennen päiväys 16.2.2024. Mutta huoli pois, nämä ovat sen verran hyviä, etteivät kerkeä vanheta.

Verkkokaupan linkki biossa.
...

Paahteista mallasta ja sopivasti makeutta ja pehmeyttä muuten kuivahkoon runkoon tuovaa kauraa. Kukko Oatmeal Stout on herkullinen! Nyt kipin, kapin juomahyllyn kautta viikonlopun viettoon.

Ps. Mikäli suklaa maistuu, kierrä kassalle vielä suklaahyllyn kautta. Tämä olut ja suklaa ovat nimittäin mitä erinomaisin pari.
...

Telkkaria ja Kukkoa! ...

Perjantaina pelattiin Helsingin Jokereiden kanssa solmitun monivuotisen yhteistyösopimuksen aattona Helsingin jäähallissa paikallisderby. Täpötäydellä Nordiksella oli 8200:n katsojan lisäksi mukana myös Laitilan Kukko, NAKUt , Panama sekä tietysti raikkaat limpparimme omassa Kukko-baarissa sekä Narri-klubilla. Tunnelma oli katossa ja kaiken kukkuraksi vielä upea kotivoitto! #laitilanjuomat #helsinginjokerit #jokerit #laitilankukko #laitilannaku ...

Tänään vietetään kansainvälistä suvaitsevaisuuden päivää*). Haluamme omalla esimerkillämme tuoda esille, että erilaisten ihmisten ohella maailmaan mahtuu myös monenlaisia kippistelyjuomia – niin Suomesta kuin ulkomailta. Kiitos siis kilpailijoille kirittämisestä ja kuluttajille valinnoista! 🍻

*) Suvaitsevaisuuden päivänä YK muistuttaa kaikkia kunnioittamaan ihmisten moninaisuutta, vapautta ja tasa-arvoa ja kannustaa erilaisten kulttuurien, yhteiskuntien ja ihmisten väliseen yhteistyöhön, arvostukseen ja vuorovaikutukseen.
...

Hauska auttaa! 🔴

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Iloinen kampanja kutsuu vuosittain suomalaiset mukaan tukemaan maailman kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Nenäpäivän vietto perustuu ajatukseen, että jaettu huumori auttaa käsittelemään vaikeitakin asioita ja hauskanpito antaa ihmiselle mahdollisuuden tulla yhteen tekemään maailmasta parempaa. Nenäpäivän merkeissä hyväntekeväisyys saa olla hauskaa ja nostattaa hymyn huulille.
...

Isälle kovimmat paketit panimomyymälästä!

Valmiiksi pakattuna Kukko-maistelusetti Laitilan puukorissa (sis. Kukko NEIPA, Kukko Challenger Ale, Kukko Oatmeal Stout, Kukko Helles, Kukko Mosaic ja Kukko IPA) hintaan 25 € (sis. pantit 0,90 €), norm. 28,21 € (sis. pantit 0,90 €). Tarjous voimassa 1.11.–31-12.2023.

Myymälässä tarjolla myös kovia pehmeitä lahjaideoita!

Ps. Yli 50 euron ostoksesta 2 kpl Kukko Vehnä-laseja veloituksetta. Koskee kaikkia panimomyymälän tuotteita. Tarjous voimassa niin kauan kuin laseja riittää!
...

Drycker för god stämning – sedan 1995! ...

Hyvää pyhäinmiestenpäivää! ...

Kesämuistot ja NAKU ❤

#hyväntuulenjuomat #laitilannaku
...

Vielä tänään 13.10.2023 kerkeät hyödyntämään merkkipäivämme huikean 30 % alennuksen kaikista alkoholittomista tuotteista! Myymälämme palvelee klo 9–17 ja verkkokaupan puolella alennuskoodi FISUTTA30 on voimassa vuorokauden vaihtumiseen saakka!

shop.laitilan.com
...

Oletko vähintään 18-vuotias?