fbpx

Kesäjuhlien takuuvarmat perinteisillä resepteillä valmistetut virkistäjät! Säilöntäaineettomat Messina veriappelsiinilimonaadi sekä Hawaiji ananaslimonaadi tarjoavat humauksen etelän lämmöstä ja piristävät nauttijaansa! Tiesitkö, että limonaadeja on Suomessa valmistettu jo kohta 200 vuotta?

#laitilanjuomat #laitilanmessina #laitilanhawaiji
...

Lauantaina tärähtää, kun Pekka Tiilikainen & Beatmakers astelee Terassiravintola Kukon lavalle! Tarjolla rokkia, rautalankaa ja twangia! Sekä tietysti terassiravintolan herkulliset antimet, raikkaita Kukko-oluita, vanhanajan limonaadeja sekä tietysti suussa sulavia hampurilaisia, maukkaita hot dogeja sekä raikkaita ja ruokaisia salaatteja.

Huomioithan aikaisen showtimen, klo 17.00. Tervetuloa Laitilaan!

#laitilanjuomat #beatmakersofficial @beatmakersofficial @terassiravintolakukko terassiravintolakukko
...

Köydet kiinni! Rantautumisen jälkeen maistuu Mosaicilla humaloitu vaalea ja suodatettu raikkaan sitrusmainen Kukko Mosaic Lager! Merellä liikkessä ollessa sitten alkoholittomat Kukot ja maukkaat limonaadit sekä mehuvichyt pitävät janon kurissa.

#laitilanjuomat
...

Kippis!

#laitilanjuomat #kukkochallengerale #perjantaikippis
...

Pehmeän maukas ja täyteläinen Kukko Helles kruunaa täydellisen kesäpäivän.

#laitilanjuomat #kukkohelles
...

Kippis!

#laitilanjuomat #laitilankukko #kukkomosaiclager #perjantaikippis
...

Harmaanakin päivänä voi paistaa aurinko. ☀️ Laitilan virvoittavan raikas Panama Long Drink on tehty aidosta greippimehusta ja hivelee vaativammankin lonkeron ystävän makuhermoja - aurinkoa viimeiseen pisaraan!

#laitilanjuomat #laitilanpanamalongdrink #laitilanpanama #segreipinvärinenlonkero
...

🌿 Virkistävää juhannusta! 🌿 ...

Nyt on hyvä aika vetristää itsensä juhannukseksi. Tänään 21.6.2023 vietetään kansainvälistä joogapäivää ja mielestämme oivallinen vaihtoehto perinteiselle joogalle on NAKU-jooga. Kaikki kokeilemaan!

#hyväntuulenjuomat #laitilannaku #NAKUjooga
...

Varaudu juhannuksen viettoon ajoissa! Panimomyymälämme palvelee tänään keskiviikkona ja torstaina klo 9-18, mutta juhannusaattona sekä juhannuspäivänä nautimme keskikesän juhlasta ja myymälä on suljettu. ...

Kippis!

#perjantaikippis #laitilankukko #hyvällätuulellatuotettu
...

Oletko vähintään 18-vuotias?