fbpx

Vuosi vaihtui Laitilassa turvallisesti ja yhdessä hyvää tehden!

Laitilan kaupunki järjesti 31.12.2022 yhdessä Wirvoitusjuomatehtaan ja Jätehuolto Helistölän kanssa Uudenvuoden juhlan, joka keräsi väkeä paikalle sankoin joukoin. Wirvoitusjuomatehdas lahjoitti jokaisesta osallistujasta kaksi euroa ukrainalaisten hyväksi.

Tapahtumassa nähtiin Tuomas Salmisen, Viihdekuoro Boleron ja Rami Rafaelin lauluesityksiä sekä Flamma Fire Duo ikimuistoinen tulisirkusshow ja kuultiin uudenvuoden tervehdyksiä Laitilan kaupungin edustajilta sekä Wirvoitusjuomatehtaan pääluottamusmies Jussi Valtoselta. Lisäksi perheiden pienempiä ilahdutti Herra Hakkarainen, joka oli sattunut unissaan kävelemään tehtaan pihamaalle.

”On todella hienoa, että pystymme tarjoamaan turvalliset puitteet yhteisölliselle tapahtumalle, sillä liittyväthän tuotteemmekin luontevasti juhlatunnelmaan ja niihin hetkiin, kun ihmisillä on erityisen kivaa”, sanoo toimitusjohtaja Lauri Sipponen.

Tapahtuma huipentui Laitilan kaupungin järjestämään näyttävään ilotulitukseen. ”Halusimme olla mukana tarjoamassa turvallista vaihtoehtoa ilotulituksesta nauttimiseen ja onhan toki ympäristöllekin ystävällisempi vaihtoehto, että 1200 ihmistä katselee yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan” kertoo Sipponen. Wirvoitusjuomatehdas halusi kannustaa laitilalaisia hyväntekeväisyystempauksella mukaan tapahtumaan ja kokoon saatiinkin hieno 2500 euron suuruinen lahjoitus Ukrainaan.

Koveron kyläyhdistys sekä Laitilan ukrainalaiset kattoivat pöydät koreiksi niin suolaista kuin makeaakin syötävää ja panimomyymälästä kerrotaan janoisen jonon yltäneen ulos asti! Myymälänhoitaja Sanna-Mari Mertanen kiittelee kärsivällisiä laitilalaisia ja kertoo panimomyymälän tunnelman olleen varsin iloinen kovasta ruuhkasta huolimatta. ”Täytyypä pohtia mihin suuntaan laajentaisimme myymälää ensi kertaa varten”, nauraa Mertanen.