fbpx

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas hakee markkinointiassistenttia perhevapaasijaisuuteen

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisessa yrityksessä, jossa pääset työskentelemään arvostettujen brändien ja mukavien työkavereiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu markkinoinnin sähköisten kanavien, kuten nettisivujen ja sosiaalisen median, sisällöntuotanto, kehittäminen sekä ylläpito. Adobe Creative Cloud -ohjelmistojen ja erilaisten julkaisualustojen tuntemus katsotaan eduksesi. Tunnet digitaaliset viestintäkanavat omaksesi. Puhut ja kirjoitat puhtaasti sekä suomea että englantia.

Olet mainostoimistomme ja yhteistyökumppaniemme yhteyshenkilö markkinointiasioissa ja pidät huolen, että projektit ja kampanjat pysyvät aikataulussa. Hoidat myös aktiivisesti moninaisten tapahtumien trafiikkiin liittyvää organisointia. Lisäksi osallistut osaston muihin markkinointitehtäviin.

Toimenkuvasi on vaihteleva, monipuolinen ja vastuullinen. Toimit yhteistyössä usean henkilön ja tiimin kanssa ja panoksesi on siten hyvin tärkeä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista monipuolisista markkinoinnin tehtävistä. Työpisteesi sijaitsee Laitilassa. Työsuhde on määräaikainen, alkaen heinäkuun 2020 alusta tai sopimuksen mukaan ja kestäen vähintään huhtikuun 2021 loppuun saakka.

Puhelintiedustelut arkisin klo 13–15.00 numeroon 0400-676 526 / toimitusjohtaja Rami Aarikka.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti.

Hae viimeistään 21.6.2020 täällä!