fbpx

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta ainutlaatuisia uutuuksia

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tuo tänä keväänä markkinoille sekä alkoholillisia että alkoholittomia uutuuksia. Wirvoitusjuomatehtaan innovatiivinen tuotekehitystiimi on kehittänyt tuttujen klassikoiden rinnalle himoittavia juomia, joita kansa ei ole tähän asti tiennyt edes kaipaavansa.

Uutuuksien tuotekehityksessä on otettu huomioon juomamaailman viimeisimmät trendit sekä kuluttajien toiveet. Juomissa heijastuu ihmisten kaipuu luonnollisempiin makuihin, alkoholittomuuteen ja vähempään sokeriin.

Alkoholittomat oluet ovat nousseet myös suomalaisten keskuudessa ennennäkemättömään suosioon. Kukko Pils Alkoholiton 0,3 % ja Kukko IPA Alkoholiton 0,3 % ovat ensimmäisiä Suomessa valmistettuja alkoholittomia oluita, joita ei ole valmistettu niin sanotulla keskeytetyn käymisen menetelmällä. Oluet valmistetaan poistamalla alkuperäisestä alkoholillisesta oluesta alkoholi ilman tislaamista, makua vaalien. Valmistuksessa käytetään uusinta tekniikkaa, parhaita raaka-aineita ja osaavinta henkilökuntaa, minkä ansiosta oluihin ei tarvitse jälkeenpäin lisätä aromiaineita tai käymätöntä vierrettä, vaan makuprofiili on sama kuin alkuperäisessä oluessa. Ensimmäisten kuluttajakommenttien mukaan kyseessä on kerrassaan eriskummalliset alkoholittomat oluet, sillä ne maistuvat oluelle! Kukko Pils Alkoholiton ja Kukko IPA Alkoholiton ovat molemmat gluteenittomia.   

Suosittu ja palkittu Laitilan Mississippi -olut saa jatkoa. Rauma Bluesin 35-vuotistaipaleen kunniaksi pantu Mississippi Steam IPA 5,0 % on kiinnostava ja helposti juotava vaihtoehto IPA-buumin jälkimaininkeihin. Se on täyteläinen mutta samalla raikas suodattamaton pintahiivaolut, joka sopii erinomaisesti sekä seurusteluun että ruokajuomaksi. Oluen valmistuksessa on käytetty karamellisoituja maltaita antamaan runkoa ja täyteläisyyttä sekä amerikkalaisia ja australialaisia humalalajikkeita, jotka takaavat oluen nauttijalle voimakkaan, raikkaan ja viipyilevän makunautinnon.

Hard seltzer eli terästetty ja maustettu hiilihapotettu vesi on maailmalla yksi panimoalan kuumimmista juomatrendeistä. NAKU Hard Seltzer Apple Sour 4,5 % ja NAKU Hard Seltzer Lemon Sour 4,5 % ovat nimiensä mukaisesti riisuttu kaikesta turhasta. NAKU on juoma heille, jotka haluavat virkistyä luonnollisesta ja kuplivasta sitruunan ja omenan mausta, ryyditettynä trendikkäällä sourilla. NAKU on valmistettu ilman sokeria, väriaineita, säilöntäaineita ja keinotekoisia makuaineita, eikä se sisällä gluteenia. NAKU – poistettu muu, paitsi maku.

Aikaansa seuraavan ihmisen mieltymyksiin sopii myös alkoholiton Citra Humalavesi, joka ei sisällä ollenkaan sokeria, kaloreita, gluteenia, säilöntäaineita tai keinotekoisia makuaineita. Citra Humalavesi on maustettujen vesien ainutlaatuinen uutuus, jossa yhdistyvät poreveden raikkaus sekä luonnollinen humalan maku ja aromi. Raikkaan juoman yllättävä sitruksisuus on peräisin aidosta amerikkalaisesta Citra-humalasta.

Klassikkosiiderit Oiva Aito Mustikka 4,7 % ja Oiva Kuiva Luomuomena 5,2 % löytyvät nyt uusissa, tyylikkäissä pulloissa ja kapeissa fit-tölkeissä. Lisäksi Oiva Aito Mustikka sisältää entistä vähemmän sokeria. Oivan tunnistaa aitoudesta, raikkaudesta ja ylittämättömästä mehupitoisuudesta sekä viehättävistä uusista pakkauksista.

Yksi suosituimmista Kukko-oluista, Kukko IPA 5,5 %, on yleisön pyynnöstä vihdoinkin saatavilla myös 33 cl:n tölkeissä ja kuuden tölkin värikkäässä monipakkauksessa.

Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuun alusta alkaen.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Rami Aarikka p. 0400 676 526, rami.aarikka@laitilan.com. Tuotekuvat: markkinointi@laitilan.com.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy on itsenäinen 25-vuotias suomalainen panimo, jonka toiminta-ajatuksena on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen. Kaikki juomamme – mm. Kukko-oluet, Laitilan erikoisoluet, Oiva-siiderit ja klassikkolimonaadit  valmistetaan ainoastaan tuulen ja auringon voimalla. Yrityksessämme työskentelee yhteensä noin 60 henkilöä. www.laitilan.com