fbpx

Avoimia sesonkityöpaikkoja

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy on itsenäinen suomalainen panimo, joka on toiminut vuodesta 1995 lähtien. Tehtaallamme valmistetaan mm. Kukko-oluita, Laitilan erikoisoluita, Oiva-siidereitä, Skumppa-kuplajuomia, lonkeroita sekä klassikkolimonaadeja. Yrityksessämme työskentelee yhteensä noin 60 henkilöä ja kokonaistuotantomme vuonna 2019 tulee olemaan yli 20 miljoonaa litraa. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tarjoaa mahdollisuuden olla mukana mielikuvallisesti ylivoimaisten panimotuotteiden kiihtyvässä kasvutarinassa.

Haemme sesonkityöhön monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin työhön tarttuvia, tarkkoja ja nopeasti uusia asioita omaksuvia henkilöitä, joilla on halu tulla osaksi laitilalaista menestystarinaa. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä innokkaassa ja osaavassa organisaatiossa.

OLUENPANIJA

Työ on monipuolista ja vastuullista oluen valmistusta. Työtehtävässä menestyminen edellyttää prosessin ymmärtämistä ja kokonaisuuksien hallintaa. Edellytämme hakijoilta koulutusta tai kokemusta elintarviketeollisuuden prosesseista.

JUOMANVALMISTAJA

Työ on monipuolista ja pitää sisällään mm. viinien, siidereiden, lonkeroiden, juomasekoitusten ja limonaadien valmistusta ja laadunvalvontaa. Työ on vastuullista ja itsenäistä tiimityötä. Elintarvikealan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

PAKKAAMOTYÖNTEKIJÄ

Tehtävät koostuvat tuotantokoneiden käytöstä ja muista tuotantolinjojen työtehtävistä. Työtehtävät ovat vastuullisia ja edellyttävät kokonaisuuksien hallintaa sekä tarkkaa työskentelyä osana pakkaamon henkilökuntaa. Työkokemus ja koulutus prosessityöstä tai elintarvikealalta katsotaan eduksi.

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Työtehtäviin kuuluu mm. keräilyä, trukilla-ajoa, autojen lastauksia ja purkuja. Edellytämme hakijoilta koulutusta tai kokemusta lähettämötoiminnoista ja varastotyöstä. Trukilla-ajotaito katsotaan eduksi.

 

Oluenpanijan työ on 3-vuorotyötä. Muut tehtävät ovat pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta edellytämme valmiutta 3-vuorotyöhön. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään huhtikuussa. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 17.2.2019 mennessä osoitteeseen https://rekry.laitilan.com/MepRekry tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Puhelintiedustelut: tehdaspäällikkö Tommi Suutari p. 044 587 3589.