fbpx
 Uutisarkistoon
11.12.2023

Lauri Sipponen jättää Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtajan tehtävät

Lauri Sipponen jättää tehtävänsä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtajana.

”Haluan lämpimästi kiittää kaikkia limutehtaan työntekijöitä ja sidosryhmiä. Oma taipaleeni tehtaan johdossa jäi alun perin suunnittelemaani lyhyemmäksi, mutta yhtiön pidempiaikaisen strategian kehittämisen ja oman elämäntilanteeni johdosta päädyimme hallituksen kanssa tähän ratkaisuun. Vaikka työsuhteeni päättyykin, henkinen suhde ja osakkeenomistajuus jatkuvat”, Sipponen sanoo.

”Haluan kiittää Lauri Sipposta hänen työstään ja hänen vahvasta kaupallisesta tuestaan. Valitettavaa, että pesti jäi näin lyhyeksi, mutta yhtiön pidempiaikainen kehittäminen ja kasvustrategia jatkuu aiempien suunnitelmien mukaisesti. Pyrimme jatkossakin olemaan virkeä ja aidosti suomalainen vaihtoehto juomateollisuudessa”, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Totti Salko toteaa. 

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimetty yhtiön aiempi toimitusjohtaja Rami Aarikka. Yhtiön hallitus on aloittanut myös pysyvän seuraajan haun ja pyrkii täyttämään paikan mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja antaa
Totti Salko, Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan hallituksen puheenjohtaja
puh. 0400 708472