fbpx

LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHTAALLA USEITA AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Haemme varastotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Menestyminen tehtävässä ja tilanteen niin vaatiessa tehtävä saattaa muuttua toistaiseksi voimassa olevaksi. Tehtävässä pääset osaltasi varmistamaan maankuulujen laatutuotteiden pääsyn kuluttajien saataville. Työtehtäviisi kuuluu mm. keräilyä, trukilla-ajoa, autojen lastauksia ja purkuja. Työtäsi ohjaa logistiikkavastaava ja työtovereinasi on innostuneita ammattilaisia. Tarjoamme sinulle tehtävään hyvän perehdytyksen.

Mitä odotamme hakijalta?

Työtehtävässä onnistuaksesi tarvitset kokemusta trukilla ajosta ja eduksesi lasketaan, jos sinulla on kokemusta tai koulutusta varasto- ja lähettämötoiminnasta. Työnteossa edellytetään erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä tehtaassa työskennellessä liikkuvia tekijöitä on paljon. Asiakkaille lähtevät tuotelavat ovat vaihtelevia ja siksi tarkkuus keräilyssä on ehdoton, jotta asiakas saa tilaamansa tuotteet oikein. 

Mitä tarjoamme ja palkka?

Työtä tehdään 2-vuorossa, mutta odotamme sinulta valmiutta 3-vuorotyöhön. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan tunnetussa yrityksessä arvostettujen brändien parissaMukava ja innovatiivinen työyhteisömme takaa sinulle viihtyisän työympäristön. 

Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan

Tule osaksi hyvää työyhteisöä, jossa töitä tehdään tosissaan, muttei vakavina!

Lisätiedot:
Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 17.4.2023 mennessä. Aloitus sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa. 

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-15.30: logistiikkavastaava Jouni Örnberg, puh. 044 565 4600.

PAKKAUSKONEOPERAATTORI

Haemme kahta pakkauskoneoperaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti 4 hengen tiimeissä. Tulet tekemään työpäivän aikana monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Tehtävinäsi on mm. laitteiden säätäminen täytettävän ja pakattavan tuotteen mukaan, huolehtiminen linjan kulun sujuvuudesta ja listan mukaisesta ajosta. Unohtamatta tärkeitä puhtaanapitotoimia, jotta kuluttajalle voidaan taata totuttuja laadukkaita tuotteita.

Mitä odotamme hakijalta?

Odotamme sinulta tarkkaa työotetta. Olet itseohjautuva ja valmis auttamaan työkavereitasi päästäksenne hyvään lopputulokseen. Haluat päästä työnjäljessäsi myös laadullisesti hyvään lopputulokseen ja sinulla on taito ennakoida, jotta tuotanto saadaan pyörimään moitteettomasti. Kokonaisuuksien hahmottaminen ja hygienia-ajattelu vie sinut pitkälle työssäsi. Prosessi- tai teknisen alan koulutus/kokemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme ja palkka?

Työtä tehdään 2-vuorossa, mutta odotamme sinulta valmiutta 3-vuorotyöhön. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan tunnetussa yrityksessä arvostettujen brändien parissaMukava ja innovatiivinen työyhteisömme takaa sinulle viihtyisän työympäristön. 

Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan

Tule osaksi hyvää työyhteisöä, jossa töitä tehdään tosissaan, muttei vakavina!

Lisätiedot:
Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 17.4.2023 mennessä. Aloitus sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa. 

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila.