fbpx

LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHTAALLA USEITA AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Haemme toimintamme kasvaessa joukkoomme kolmea uutta osaajaa! Nyt on siis oivallinen tilaisuus hakea osaksi Laitilan kiihtyvää kasvutarinaa.

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Taloushallintomme vetäjänä ja kehittäjänä tehtaallamme Laitilassa johdat kokeneiden ja taitavien kollegoidemme viiden henkilön tiimiä. Taloushallintomme osana ovat myös HR-toimintomme ja palkanlaskentamme. Tässä muodossaan tehtävä on uusi ja pääset itse vahvasti vaikuttamaan toimenkuvan sisältöön.

Uuden talouspäällikkömme tehtäviin kuuluu

– talouden ja HR:n kollegoiden esihenkilötehtävät

– huolehtia yhtiön taloudellisesta ohjaamisesta, raportoinnista ja ohjeistuksesta

– tuottaa yhtiön johdon ja hallituksen tueksi kustannus- ja investointilaskelmia sekä ennusteita ja raportointia

– hallinnon sähköisten ja digitaalisten työkalujen ja prosessien kehittäminen

– osallistuminen aktiivisesti yrityksen talous- ja henkilöstöjohtamisen kehittämiseen yhdessä johtoryhmän ja hallituksen kanssa

Kokeaksesi toimessasi onnistumisen riemua, uskomme sinun tarvitsevan

– soveltuvan korkeakoulututkinnon

– mielellään noin 5–10 vuoden kokemuksen vaativista taloushallinnon tehtävistä

– halua oppia ymmärtämään toimintaa ja tekoja numeroiden takana ja kykyä avata havaintoja selkokielellä

– rahoituksen ja sopimusjuridiikan ymmärtämistä

– innostusta ja kykyjä taloushallinnon sähköisten ja digitaalisten työkalujen ja prosessien kehitysprojektien läpivientiin

– yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja vastuuntuntoa

– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Toivomme sinun olevan positiivinen ja iloinen tiimipelaaja ja toivomme sinun omaavan intohimoa kehittää vastuualuettasi ja koko yhtiötä talous- ja henkilöstöjohtamisen osalta. Tarjoamme sinulle merkittävän roolin yhtiön kehityksessä, mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 25.11.2022 mennessä osoitteeseen: Avoimet työpaikat – laitilan.rekrytointi.com tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. 

Puhelintiedustelut perjantaina 18.11.2022 klo 11–12 / toimitusjohtaja Lauri Sipponen p. 050 387 7444.


Hae viimeistään 25.11.2022 täällä.

TUOTEKOORDINAATTORI

Tuotekehitystiimin jäsenenä osallistut erilaisiin tuotehallinnon tehtäviin, joihin kuuluu mm. tuotetietopankkien ja -korttien ylläpito, tuotespesifikaatioiden laatiminen sekä pakkausmateriaalien suunnittelu yhdessä markkinointitiimin kanssa. Laitilan omien tuotemerkkien ja juomien lisäksi toimit asiakkaidemme eli lähinnä kaupan omien tuotemerkkien parissa. 

Odotamme sinulta oma-aloitteista, itsenäistä ja ripeää työotetta, innokasta asennetta sekä suurta kirjallista ja numeraalista tarkkuutta. Hahmotat kokonaisuuksia, olet systemaattinen ja aikataulutuksen mestari ja kykenet viemään läpi osastorajat ylittäviä projekteja. Hallitset erinomaisesti MS-Office toimisto-ohjelmistot ja koet suurta mielenkiintoa eri järjestelmien päivittäiseen käyttöön, ylläpitoon sekä myös käyttöönottoprosesseihin. Microsoft Dynamics Navisionin, CRM-järjestelmien ja Synkka-tuotetietopankin käyttökokemus katsotaan eduksi. Tuotekoordinaattorin tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää englannin ja ruotsin kielen kirjallista taitoa. Menestyminen tehtävässä vaatii myös luovuutta ja ”laitilalaisen” ulkoasumaailman sisäistämistä.

Jos tiedät olevasi ahkera ja reipas, viihdyt erityistä tarkkuutta vaativassa tehtävässä ja haluat pitää nyörejä käsissäsi, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavan työyhteisön!

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 25.11.2022 mennessä osoitteeseen: Avoimet työpaikat – laitilan.rekrytointi.com tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. 

Puhelintiedustelut ma 14.11.2022 klo 10–12 ja to 17.11.2022 klo 10–12 / Sanna Nordblom p. 044 493 5789. 

Hae viimeistään 25.11.2022 täällä.

TILINPÄÄTÖSTAITOINEN KIRJANPITÄJÄ

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen erittäin tarkkaa, täsmällistä, luotettavaa, analyyttistä ja haasteista innostuvaa henkilöä, joka toimii itsenäisesti sekä vastuuta kantaen. Toivomme hakijalta joustavaa, myönteistä ja positiivista asennetta sekä kykyä työskennellä tiukkojenkin aikataulujen puitteissa. 

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

– yrityksen kirjanpito tilinpäätöksineen

– käyttöomaisuuskirjanpito

– verotukseen liittyvät asiat

– kuukausiraportointi

– reskontranhoito

– muut toimistotehtävät

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vankkaa työkokemusta. Sinulla on myös vahva tuntemus verotuksesta ja viimeisimmistä lakimuutoksista sekä ajan tasalla olevat IT-taidot ja kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä (käytössämme on Microsoft Dynamics Navision). Palkanlaskennan perusteiden, lainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemus katsotaan myös eduksi.

Toivomme sinun olevan tiimipelaaja sekä hallitsevan kokonaisuuksia. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin yhtiössä, mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 25.11.2022 mennessä osoitteeseen: Avoimet työpaikat – laitilan.rekrytointi.com tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. 

Puhelintiedustelut to 10.11.2022 klo 14–15.30, ma 14.11.2022 klo 12–14 ja ke 16.11.2022 klo 13–15 / Sari Ankelo p. 044 493 7553.

Hae viimeistään 25.11.2022 täällä.