fbpx

Mikä Kukko on sinun suosikkisi – ja mitä olutmakusi kertoo sinusta? Testaa Laitilan Makutestillä!

Mikä yli kymmenestä Laitilan Kukko -oluesta on eniten sinun makuusi? Jos suosikkisi on jo selvillä, lue leikkimielinen luonnekuvauksesi täältä!

Mikäli oma lempi Kukko-olut on vielä hakusessa, Laitilan Makutestin avulla löydät juuri sinun makuusi sopivan oluen. Kerää ystävät yhteen vaikkapa videopuhelun äärelle, ja tutustukaa Makutestin avulla erityyppisiin oluihin ja oluen maun osatekijöihin. Löydätte suosikki-Kukkonne ja saatte tietää, mitä olutmakunne teistä kertookaan!

Miten Laitilan Makutesti toimii?

1. Mene osoitteeseen www.laitilan.com/makutesti ja lataa tai tulosta sivulta itsellesi Makutesti-lappu. Lapun voi löytää myös kaupan juomahyllyltä.

2. Valitkaa neljä Kukko-olutta maisteltavaksi. Olemme kirjanneet Makutesti-lappuun muutamia kiinnostavia maistelunelikkoja, mutta voitte valita Kukot millä perustein haluatte.

3. Kaatakaa olutta laseihin ja asettakaa lasit Makutesti-lapun päälle numeroituihin kohtiin haluamaanne järjestykseen.

4. Maistelkaa oluita samalla vertaillen niiden ominaisuuksia. Apua eri makujen tunnistamiseen ja nimeämiseen löytyy testilapusta, jossa on selitetty arjesta tuttujen makujen avulla oluen maun nyansseja. Testilapusta löytyy tukea makujen tunnistamiseen myös oluittain: Makumittareista voi kurkkia, mitä ominaisuuksia eri Kukoista kannattaa etsiä.

5. Kun kaikki neljä Kukkoa on maisteltu, valitkaa omat suosikkinne ja palatkaa nettisivuillemme www.laitilan.com/makutesti. Syöttämällä nimenne ja valitsemalla lempi Kukkonne saatte leikkimielisen kuvauksen siitä, millaisia persoonia olette olutmakunne perusteella. Tuloksen voi myös tulostaa diplomiksi!

Maistuvia hetkiä Kukkojen parissa!

Oletko vähintään 18-vuotias?