fbpx

Panimoravintola Kukon päättäjäisviikonloppua juhlitaan 30.–31.8.

Elokuun 30.–31. päivä Panimoravintola Kukossa juhlitaan kesän päättäjäisiä. Sen kunniaksi ravintola tarjoaa kaikki Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan omat oluet, siiderit ja long drinkit hintaan 5 euroa. Tarjous koskee niin pulloja, tölkkejä kuin hanajuomiakin (litrahinta 10–15,15 €).

Perjantaina 30.8. luvassa on myös livemusiikkia, kun suosittu kotimainen yhtye Dr.Doctor soittaa terassillamme klo 20 alkaen. Dr.Doctor lukeutuu kotimaisten bilebändien terävimpään kärkikastiin. Yhtye esittää omalla rokkaavalla tavallaan sekä kotimaisia että kansainvälisiä hittejä 80-luvulta aina nykypäivään asti. Vuosien kiertäminen on hionut tohtoreista rautaisan bilebändin, joka lavalla ollessaan leikittää sekä viihdyttää yleisöä muutoinkin kuin vain musiikin voimalla.

Tervetuloa nauttimaan elokuun viimeisistä päivistä aurinkoiselle terassillemme! Ravintolamme on auki 11–24 ja keittiö 11–22. Otathan kuitenkin huomioon, että koska tyhjennämme kaappejamme syksyä varten, kaikkia ruoka-annoksia tai juomia ei välttämättä ole koko viikonlopun ajan saatavilla.