fbpx

HELMI-laukku – Mum’sin ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan yhteistyön sädehtivä tulos

Kuva: Ottilia Orenius. Malli: Minttu Mustakallio.

Mitä yhteistä on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla ja Mum’silla? Enemmän kuin arvaisi – kummatkin yritykset toimivat puhtaalla omallatunnolla ympäristöä kunnioittaen ja korkealaatuisia lopputuotteita luoden. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juomat valmistuvat tuulivoimalla, Mum’sin käsityövoimalla. Löysimme yhtymäkohdan myös naisellisuudesta: Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan helmeilevän roosa Skumppa Sparkling Rosé on nykynaisellisuuden poreileva ilmentymä juomahyllyllä. Mum’s taas on alusta alkaen työllistänyt naisia kehittyvissä maissa. Halusimme yhdessä luoda jotakin, jossa nämä kaksi asiaa kietoutuisivat toisiinsa.  

Mum’sin ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan yhteistyön tuloksena, yhteisten arvojen pohjalta, syntyi naisellisuutta huokuva Mum’sin Outi Puron suunnittelema uniikki HELMI-käsilaukku. Se on valmistettu eettisten periaatteiden mukaisesti Mum’sin naisia työllistävällä työpajalla Intiassa. Sädehtivän helmikirjaillun käsilaukun kruununjalokivi on sen sisäänrakennettu yhden Laitilan ”Skumpan-menevä” tasku, joka varmistaa asianmukaisen kuljetuksen juhlajuomalle. Jokainen käsilaukku on yksilöllinen, sillä se on käsityönä valmistettu ja tekijänsä signeeraama.

Hienolla laukulla on myös hieno lahjarasia, jossa laukku kulkeutuu lahjana luoksesi.

Ennakkotilaa HELMI-laukku Mum’sin verkkokaupasta!