fbpx

HAEMME JOUKKOOMME OSAAVAA MYYNTINEUVOTTELIJAA

Etsimme Varsinais-Suomen ja Satakunnan päivittäistavarakaupan tuntevaa tehokasta ja kokenutta myyntiedustajaa, jolla riittää intohimoa toimia alan parhaiden tuotteiden ja mukavimpien asiakkaiden parissa. Edellytämme hakijalta vähintään 3 vuoden rautaista kokemusta päivittäistavarakaupasta sekä vahvaa näyttöä tuloksellisesta ja asiakaskeskeisestä myynnistä. Kokemus juoma-alalta katsotaan eduksi.

Oletko sinä dynaaminen elintarvikemyynnin ammattilainen, joka on valmis laittamaan itsensä likoon tuotemerkkiemme ja arvojemme mukaisesti sekä kantamaan vastuun päämarkkina-alueemme vahvasta myynnin kasvusta?

Tarjoamme mielenkiintoiset ja laadukkaat tuotteet ja näköalapaikan mielenkiintoiselle alalle! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 31.7.2019 mennessä osoitteeseen https://rekry.laitilan.com/MepRekry tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila.