fbpx

2 AVOINTA PAKKAUSKONEOPERAATTORIN PAIKKAA

Etsimme tuotantolinjoillemme kahta pakkauskoneoperaattoria. Tehtävät koostuvat tuotantokoneiden käytöstä ja muista monipuolisista työtehtävistä. Työtehtävät ovat vastuullisia ja edellyttävät laajojen kokonaisuuksien hallintaa sekä tarkkaa työskentelyä osana pakkaamon henkilökuntaa. Odotamme hakijoilta reipasta, ennakkoluulotonta ja oma-aloitteista asennetta. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta edellytämme valmiutta 3-vuorotyöhön. Työkokemus ja koulutus prosessityöstä tai elintarvikealalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan vahvan brändin omaavassa yrityksessä. Mukava ja innovatiivinen työyhteisömme takaa sinulle viihtyisän työympäristön.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 15.7.2019 mennessä osoitteeseen https://rekry.laitilan.com/MepRekry tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Puhelintiedustelut: tehdaspäällikkö Tommi Suutari p. 044 587 3589.