fbpx

TÖIHIN LAITILAAN!

RESKONTRANHOITAJA

Etsimme oma-aloitteista ja tarkkaa, kirjanpitotaitoista reskontranhoitajaa Laitilaan. Olet konttorimme tarkka ja järjestelmällinen taloushallinnon moniosaaja, jonka päätehtäviä ovat myynti- ja ostoreskontran hoito, puhelinkeskuksen hoito sekä vieraiden vastaanotto. Toimit tarvittaessa tehtaanmyymälässä myyjänä.


Edellytämme sinulta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa ja kasvavassa työympäristössä, johon tuot mukanasi omaa kokemustasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 16.6.2019 mennessä osoitteeseen: https://rekry.laitilan.com/MepRekry tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Puhelintiedustelut 10.–14.6.2019 klo 9–15:Sari Ankelo p. 02 8571 424.