fbpx

Myyntipäälliköksi Laitilaan

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisessa yrityksessä, jossa pääset työskentelemään arvostettujen brändien ja mukavien työkavereiden kanssa. Pääset toimimaan myyntimme ja edustajaverkostomme aktiivisena ja innostavana esimiehenä.

Vastaat nimettyjen keskusliikkeiden ja kauppaketjujen asiakasstrategioiden suunnittelusta, vuosisopimusneuvotteluiden läpiviennistä, sopimusten laatimisesta ja kaupallisista toimenpide­neuvotteluista.Vastuullesi kuuluu myös asiakaskohtainen budjetointi, tuotteiden ja asiakkuuk­sien hinnoittelu sekä asiakkuuskehityshankkeiden toteuttaminen. Laadit jaksokohtaiset toimenpidesuunnitelmat ja huolehdit niiden toteutuksesta. Seuraat säännönmukaisesti myynti­ja tulostavoitteiden toteutumista.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista päällikkötason tehtävistä, joista sinulla on esittää rautaista ja tuloksekasta näyttöä. Olet tottunut työskentelemään kovankin paineen alla ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Kannuksesi olet hankkinut mielellään elintarvikkeiden/juomien päivittäistavarakau­pasta, jonka prosessit tunnet hyvin. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Omaat mielellään myös näkemystä HoReCa-myyntiin.

Työ edellyttää mahdollisuutta aktiiviseen matkustamiseen.

Lähetä CV sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitteineen 14.4.2019 mennessä osoitteeseen: hi@birn-partners.com. Lisätietoja antaa: Harri Immonen, Partner / Birn+ Partners Finland, puh. + 358 400 4251 16.