fbpx

Markkinointiassistentti, äitiyslomasijaisuus

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisessa yrityksessä, jossa pääset työskentelemään arvostettujen brändien ja mukavien työkavereiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu markkinoinnin sähköisten kanavien, kuten nettisivujen ja sosiaalisen median, sisällöntuotanto, kehittäminen ja ylläpito. Adobe Creative Cloud -ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksesi. Tunnet digitaaliset viestintäkanavat omaksesi. Puhut ja kirjoitat puhtaasti sekä suomea että englantia. Hoidat myös aktiivisesti moninaisten tapahtumien trafiikkiin liittyvää organisointia, jonka hoitaminen edellyttää tarvittaessa matkustusta. Lisäksi osallistut osaston muihin markkinointitehtäviin.

Toimenkuvasi on vaihteleva, monipuolinen ja vastuullinen. Toimit yhteistyössä usean henkilön ja tiimin kanssa ja panoksesi on siten hyvin tärkeä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista monipuolisista markkinoinnin tehtävistä. Työpisteesi sijaitsee Laitilassa. Työsuhde on määräaikainen, alkaen kesäkuun 2019 alusta ja kestäen vähintään kesäkuun 2020 loppuun. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen viimeistään 30.4.2019 osoitteeseen https://rekry.laitilan.com/MepRekry tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Puhelintiedustelut: markkinointipäällikkö Ville Alanko p. 044 343 2403 arkipäivisin klo 15-16.