fbpx
 Uutisarkistoon
31.10.2018

Makuneuvostoon haetaan uusia jäseniä!

Arvoisa Suomen kansa!

Haluamme jatkuvasti kehittää juomistamme entistäkin parempia elämyksiä ja tämän mission toteuttamisessa on tuotekehityksellämme ensiarvoisen tärkeä rooli.

Tuotekehittäjämme ovatkin aikojen saatossa osoittaneet osaamisensa toinen toistaan hurmaavampien juomien loihtimisessa, mutta haluamme antaa myös tavalliselle kuluttajalle mahdollisuuden saada oma äänensä kuuluviin.

Siispä saadaksemme lisänäkemystä tuotekehitykseemme, olemme päättäneet jälleen muodostaa tavallisista suomalaisista koostuvan Makuneuvoston! Neuvoston jäsenet tulevat antamaan tuotekehittäjillemme arvokkaan mielipiteensä tekeillä olevista tuotteistamme ja pääsevät näin vaikuttamaan uusien juomien ominaisuuksiin.

Makuneuvostoon valitut jäsenet kokoontuvat antamaan mielipiteensä Wirvoitusjuomatehtaalle 30.11.2018.
Makuneuvoston jäsenten on oltava täysi-ikäisiä, sillä osa arvioitavista juomista sisältää alkoholia. Tämä kannattaa myös huomioida saapumisessanne Makuneuvoston kokoontumiseen, joka järjestetään Wirvoitusjuomatehtaan tiloissa Laitilassa. Saapuminen ja mahdolliset majoittumiset ym. ovat neuvoston jäsenille omakustanteisia.

Neuvostoon valitut henkilöt saavat hauskan illan ohella ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua tuotekehitykseemme sekä muistoksi kunniakirjan ja omalla jäsennumerolla merkityn rintamerkin, jota näyttämällä saa vuoden ajan tehtaanmyymälästämme -10 % alennusta ostoksista!

Mikäli siis haluat päästä vaikuttamaan tulevaisuuden juomaelämyksiin, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Makuneuvoston jäseneksi markkinointiassistentillemme Lauralle osoitteeseen laura.makela@laitilan.com 18.11.2018 mennessä.