fbpx

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas päättää kesän ryminällä!

Laitilan wirvoitusjuomatehdas päättää kesän ryminällä

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas järjestää lauantaina 22.9.2018 tehtaallaan jälleen Tehtaalla tavataan -tapahtuman, joka kerää yhteen mielenkiintoisen kattauksen esiintyjiä ja esille panijoita aina paikallisten toimijoiden sadonkorjuutorista katuruoan kautta elävään musiikkiin.

Viime vuonna järjestetty tapahtuma oli suurmenestys ja sen innoittamana tälle vuodelle ohjelman määrää, laatua ja kestoa haluttiin kasvattaa entisestään. ”Me haluamme tarjota laitilalaisille ja lähialueen asukkaille menoa ja meininkiä ja meillä on tähän huippuluokan puitteet. Viime vuonna meillä kaikilla oli riemukas päivä tehtaalla, joten ajattelimme, että tänä vuonna sen jatkoksi olisi hauskaa järjestää myös riemukas ilta!”, kertoo Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka.

Lauantain tapahtuma alkaa klo 12, jolloin tehtaan pihalta löytyy paikallisten toimijoiden sadonkorjuutorin lisäksi mm. lapsille talutusratsastusta, kasvomaalausta ja rintamerkkien askartelua. ”Mukana on muutamia viime kerraltakin tuttuja myyjiä, mutta suurin osa tulee paikalle ensimmäistä kertaa. Myytäväksi on tulossa niin perinteisiä sadonkorjuutuotteita, kuin myös astetta eksoottisempaakin satoa”, vihjailee Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan markkinointiassistentti Laura Mäkelä.

Iltapäivän myötä ohjelma muuttuu musiikkipainotteiseksi, sillä Panimoravintola Kukon lauteille kiipeää peräti kolme eri esiintyjää iltapäivän ja illan aikana. Musisoinnin aloittaa Rami Rafael -Duo, jonka jälkeen on vuorossa Grasshammer Deluxe Duo ja soitto päättyy Sorsakoski & Badding -kappaleiltamiin, Erik Kraemerin ja Markku Pekosen tulkitsemina. Panimoravintola Kukko on auki viimeistä kertaa kuluvan sesongin puitteissa, joten läpi kesän kehuttuja hampurilaisia on tarjolla viimeistä kertaa. ”Ohjelma jatkuu aina iltamyöhään saakka, joten tehtaalla voi halutessaan viettää oikeastaan koko päivän. Ja koska tarjolla on viihteen lisäksi ensiluokkaista juomaa ja ruokaa, ei välissä tarvitse käydä kotona tankkaamassa”, summaa Aarikka.

Kaiken muun lisäksi tehtaan omaan myymälään on viritelty erikoistarjouksia, joten tehtaalta vinkataan, että paikalle tulijoiden kannattaa varautua kantamuksiin kotiin lähtiessä.

Lisätiedot: markkinointiassistentti Laura Mäkelä p. 044 043 2426, laura.makela@laitilan.com ja toimitusjohtaja Rami Aarikka p. 0400 676 526, rami.aarikka@laitilan.com.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy on valmistanut virkistäviä porejuomia vuodesta 1995 alkaen. Yhtiö valmistaa Laitilassa mm. Kukko-oluita, Oiva-siideriä, Skumppaa, Into-lonkeroa ja vanhan ajan limonadeja. Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 19 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 60 henkilöä. Laitila on aina panostanut voimakkaasti ympäristöystävälliseen teknologiaan. Esimerkiksi kaikki tuotantolaitoksen käyttämä sähköenergia on ollut tuulivoimalla tuotettua jo vuodesta 2001 ja keväällä 2018 tehtaan katolle asennettiin 668 paneelin aurinkovoimala.