fbpx

Tehtaalla tavataan taas 22.9!

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla järjestetään kolmatta kertaa Tehtaalla tavataan -tapahtuma, joka on aikaisempina vuosina saavuttanut suuren suosion yleisön keskuudessa. Tällä kertaa Tehtaalla tavataan lauantaina 22.9.2018 ja vietetään kesäkauden päättäjäisiä kellon ympäri!

Tapahtuma käynnistyy klo 12, jolloin Sadonkorjuutori avautuu ja pihapiiri on pullollaan toinen toistaan herkullisempia ruokatuotteita, vihanneksia, leivonnaisia ja lihoja sekä paljon muuta! Kotiinviemisiä löytyykin varmasti jokaiseen makuun ja paikalle kannattaa tulla päivällä koko perheen voimin.

Hämärtyvää iltaa vietämme aina puolille öin saakka sadonkorjuuhengessä ruuan, juoman ja musiikkiesitysten merkeissä Panimoravintola Kukon terassilla ja pihapiirissämme.

Tapahtuma on pääsymaksuton!