fbpx

Juomanvalmistajaksi tai oluenpanijaksi Laitilaan?

Haemme monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin vastuuntuntoisia, tarkkoja ja nopeasti uusia asioita omaksuvia henkilöitä, joilla on halu tulla osaksi laitilalaista menestystarinaa. Työtehtävissä menestyminen edellyttää prosessien ymmärtämistä ja kokonaisuuksien hallintaa. Edellytämme hakijoilta koulutusta tai kokemusta elintarviketeollisuudesta. Tarjolla on monipuoliset tehtävät innokkaassa ja osaavassa organisaatiossa.

Oluenpanijan työ on 3-vuorotyötä. Juomanvalmistajan työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta edellytämme valmiutta 3-vuorotyöhön. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja alkavat sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 17.6.2018 mennessä osoitteeseen https://rekry.laitilan.com/MepRekry tai Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Puhelintiedustelut: tehdaspäällikkö Tommi Suutari p. 044 587 3589.