fbpx

Kutsu Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan varsinaiseen yhtiökokoukseen 4.4.2018

KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN                     

Aika:             Keskiviikkona 4.4.2018 klo 11.00

Paikka:          Laitilan kaupungintalo / valtuustosali, Keskuskatu 30, 23800 Laitila

Kokoukseen saapuvia pyydetään ilmoittamaan tulostaan 29.3.2018 mennessä numeroon 02-856 526 tai sähköpostitse osoitteeseen tehdas@laitilan.com. Varsinainen ilmoittautuminen kokoustiloissa klo 10.00 alkaen.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 9 §:n mukaiset asiat ja päätetään valtuutuksesta hallitukselle toimeenpanna maksullinen tai maksuton suunnattu osakeanti ja luovuttaa yhtiön omistamia omia osakkeita. Kullekin osakkeenomistajalle postitetussa kokouskutsussa ja yhtiön kotisivuilla on yksityiskohtaisemmat hallituksen ehdotukset.

LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHDAS OY

Hallitus