fbpx

Meiningers International Craft Beer Award 2017: Lakritsi Portteri ja Imperiaali Stout huomioitiin kansainvälisessä kilpailussa hopeamitalein

Laitilan Imperiaali Stout 9,2 % kilpaili korkeatasoisessa joukossa, sillä kaikki perinteisten oluttyyppien mukaiset oluet kilpailivat yhdessä ja samassa kilpailusarjassa. Täten menestys tässä joukossa on tavanomaistakin arvostettavampi suoritus. Lakritsi Portteri 5,4 % kilpaili Experimental Style Beer -kategoriassa, jossa kilpailivat kaikki perinteisistä oluttyypeistä poikkeavat oluet.

Molemmat oluet saavuttivat kilpailussa hopeaa. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oli ainoa Suomen edustaja. Saksan Neustadtissa järjestettyyn Meiningers International Craft Beer -kilpailuun osallistui yhteensä 970 olutta 28:sta maasta.

Lakritsi Portterin menestys kilpailussa osoittaa, että suomalaisten kansallismakeinen hurmaa nestemäisesti nautittuna myös kansainvälisesti. Lakritsi Portterin maku on yhdistelmä aitoa Kouvolan lakritsia sekä Laitilan täyteläistä portteriolutta.

Imperiaali Stout pärjäsi sarjassaan erittäin nimekkäiden panimoiden joukossa. Lähes pikimusta Imperiaali Stout on voimakas tyylinsä edustaja, jonka valmistukseen on käytetty viittä eri mallaslaatua.

Neljättä kertaa järjestetyn Meiningers International Craft Beer -kilpailun kirkkaimmat platina-mitalit saivat 30 eri panimoa Saksasta, Sveitsistä, Yhdysvalloista, Ranskasta, Italiasta, Japanista, Luxemburgista, Alankomaista sekä Itävallasta.

Lisätiedot ja tuotekuvatilaukset: Rami Aarikka p. 0400 676 526, rami.aarikka@laitilan.com.

Oletko vähintään 18-vuotias?