fbpx

Uusi Skumppa Sparkling Rosé täydentämään Laitilan rakastettua Skumppa-sarjaa

Suosiotaan kuluttajien keskuudessa viimekeväisellä uudistuksellaan kasvattanut Laitilan Skumppa-sarja täydentyy uudella Sparkling Rosé -variantilla. Uutuus edustaa viini- ja kuohuviinimaailmassa jo pidempään vallinneen rosé-trendin levittäytymistä siidereihin. Tuote sopii mitä parhaiten tuomaan pientä luksusta arkeen ja tekee kauppansa loistavasti myös kesäisen kevyiden ruokien seuralaisena.

Viime keväänä näyttävästi sekä sisältöjensä, että ulkoasujensa osalta uudistunut Laitilan Skumppa-sarja löysi yleisönsä viime kesän aikana ja saavutti runsaan määrän uusia uskollisia ystäviä brändille ja sen kahdelle tuotteelle, Sparkling Whitelle ja Sparkling Red:lle. Keväällä 2017 sarja täydentyy uudella makuvariantilla, Skumppa Sparkling Rosélla, joka istuu saumattomasti kahden vanhemman sisaruksensa väliin.

Viini- ja kuohuviinimaailmassa jo pidempään vallinnut rosé-varianttien trendi on parhaillaan levittäytymässä myös siidereiden ja alkoholittomien juomien puolelle ja Suomessa tätä levittäytymistä edustaa juurikin Skumppa Sparkling Rosé. Juoman ajatus ja makumaailma käyvät molemmat tyhjentävästi ilmi sen nimestä: kyseessä on tölkin kyljessä lukevan mukaisesti kuohuva rosé-juoma, joka ei paljoa muita esittelyitä kaipaa ja vastaa takuuvarmasti kuluttajien siihen nimen perusteella asettamiin odotuksiin.

 

Samppanjahiivalla valmistettu Skumppa Sparkling Roséssa siideri sekä espanjalainen puna- ja valkoviini yhdistyvät raikkaan helmeileväksi juhlajuomaksi ja tarkkaan laskettu määrä pieniä kuplia viimeistelee makunautinnon. Sopiva määrä makeutta ja raikkautta tekevät siitä hyvän juomavaihtoehdon arjen juhliin ja täten se sopiikin mitä parhaiten niille kuluttajille, joille pieni arjen luksus on sellainen asia, josta he eivät suostu tinkimään. Mainittavan arvoinen on myös tuotteen upea pakkaus, jonka hillitylle tyylikkyydelle vetää vertoja vain tuotteen maku, joka sellaisenaan saa aikaan hyväksyvän tyytyväisiä nyökkäyksiä ja nousee uusiin sfääreihin nautittaessa hyvän seuran ja kesäisen kevyen ruoan kanssa.

Uutuutta on saatavilla huhtikuun alusta alkaen hyvin varustetuista vähittäiskauppamyymälöistä 33 cl:n tölkkipakkauksessa.

Skumppa Sparkling Rosé

Alkoholi: 4,7 %

Pakkaus: 33 cl tölkki

Ainesosat: vesi, omenaviini, punaviini, valkoviini, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, kaliumdisulfiitti).

Valmistettu samppanjahiivalla, mehupitoisuus 10 %.

Ravintoarvo per 100 ml: energia 176 kJ/42 kcal, rasva 0 g (josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g), hiilihydraatit 4,0 g (josta sokereita 4,0 g), proteiini 0 g, suola 0 g.

Lisätiedot ja tuotekuvatilaukset: Markkinointipäällikkö Ville Alanko p. 044 343 2403, ville.alanko@laitilan.com ja Rami Aarikka p. 0400 676 526, rami.aarikka@laitilan.com.