fbpx

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan valmistama TPS-Cola TOK:n marketeihin

Turun Osuuskauppa tuo markkinoille Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla valmistetun TPS-Colan. Kyseessä ei olekaan ihan mikä tahansa jokapojan cola-juoma, sillä herkullisuuden lisäksi tämä nimenomainen tuote ajaa hienoa asiaa; jokaisesta ostetusta lahjoitetaan TPS Cola -tölkistä 10 senttiä TPS:n junioritoiminnan hyväksi.

– Urheilun saralla olemme keskittyneet lasten ja nuorten urheiluharrastusten tukemiseen TOK seurabonuksen kautta. TPS:n juniorijalkapallo, -jääkiekko ja -salibandy ovat olleet mukana TOK Seurabonuksessa jo vuosia. Nyt kokeilemme aivan uudenlaista yhteistyömuotoa TPS:n junioritoiminnan kanssa, kun tuomme TPS-Colan marketteihimme ja lahjoitamme jokaisesta ostetusta tölkistä osan TPS:n junioritoiminnalle, kertoo TOK:n marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen.

– Yhteistyö TOK:n kanssa on ollut TPS:n junioritoiminalle merkittävä. Nyt lanseerattava TPS-Cola nostaa yhteistyömme jälleen aivan uudelle tasolle ja tuo junioritoiminalle näkyvyyttä. Tuki, jonka TPS:n juniorijalkapallo, -jääkiekko, -salibandy ja -keilaajat tätä kautta saavat on toimintamme kehittämiselle merkittävä, TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi kertoo.

Uutuutta tuotiin markkinoille rajoitettu 150 000 tölkin erä ja sitä on saatavilla TOK:n Prismoista sekä S-Market- ja Sale-myymälöistä.