fbpx

Etsimme joukkoomme pakkauskoneoperaattoria!

Mitä etsimme:

Etsimme tuotantolinjoillemme pakkauskoneoperaattoria, jonka tehtävät koostuvat tuotantokoneiden käytöstä ja muista monipuolisista työtehtävistä. Työtehtävät ovat vastuullisia ja edellyttävät laajojen kokonaisuuksien hallintaa, ongelmanratkaisutaitoja sekä tarkkaa työskentelyä osana pakkaamon henkilökuntaa. Koko Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan henkilöstö on sitoutunut tuotteiden, palveluiden ja toiminnan laadun jatkuvaan parantamiseen, ja myös tässä tehtävässä pääset halutessasi kehittämään prosesseja ja työskentelytapoja. Odotamme sinulta reipasta, ennakkoluulotonta ja oma-aloitteista asennetta. Työkokemus ja koulutus prosessityöstä tai elintarvikealalta katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme:

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta tarpeen tullen teemme myös 3-vuorotyötä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan tunnetussa yrityksessä arvostettujen brändien parissa. Käytössäsi ovat henkilöstöetumme mm. Smartum, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mahdollisuus työsuhdepyörään. Innostava ja kekseliäs työyhteisömme takaa sinulle viihtyisän työympäristön.

Palkkaus:

Panimo- ja virvoitusjuomatehtaiden TES

Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme. Olit sitten alan ammattilainen tai vasta-alkaja, oikea asenne ja halu oppia ratkaisee. Hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta 20.11.2023 mennessä.

https://laitilan.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=29&o=A_RJ

Puhelintiedustelut arkisin klo 08.00–15.30: vuorovastaava Niko Heijari, puh. 0447404847

Hakuaika alkaa: 6.11.2023 Hakuaika päättyy: 20.11.2023 23:59