fbpx

Etsimme ravintolayrittäjää tai yrittäjähenkistä kokkia

kesäksi 2023 avattavaan Panimon terassiravintolaamme Laitilaan, Wirvoitusjuomatehtaan myymälän yhteyteen. Tarjoamme selkeät ja aiempina kesinä koeponnistetut puitteet ravintolatoiminnan arjen pyörittämiselle joustavin aukioloajoin kesä-elokuun ajalle. Tarjoamme organisaatiomme tuen markkinointiin ja toiminnan suunnitteluun vanhojen toteumien pohjalta.

Yhteistyösopimus voidaan tehdä hyvinkin joustavalla tavalla yrityksen tai henkilön/henkilöiden kanssa.

Odotamme valittavalta yhteistyökumppanilta kykyä pyörittää ravintolan keittiötä, raaka-ainehankintoja ja terassin tarjoilua asiakasystävällisesti ja laadukkaasti toimialan lakien ja hyvien tapojen mukaisesti. Yhteistyökumppanin tulee omata kokemusta henkilöstön rekrytoimisesta, työvuorosuunnittelusta ja hyvästä arjen johtamisesta.

Lisätietoja antaa tehtaanjohtaja Tommi Suutari (tommi.suutari@laitilan.com / 044 5873 589), jolle myös osoitetaan hakemukset.

Hakuaika päättyy ke 29.3.2023.