Mitä olutmakusi kertoo sinusta? Testaa Laitilan Makutestillä!

Kerää ystävät yhteen ja järjestä Kukko-olutmaistelu! Laitilan Makutesti auttaa tutustumaan erityyppisiin oluihin ja tunnistamaan oluen maun osatekijöitä. Testin tuloksena saatte olutmakunne perusteella tehdyt leikkimieliset luonnekuvaukset.

Miten Laitilan Makutesti toimii?

1. Mene osoitteeseen www.laitilan.com/makutesti ja tulosta sivulta Makutesti-lappu itsellesi ja ystävillesi. Lapun voi löytää myös kaupan juomahyllyltä.

2. Valitkaa neljä Kukko-olutta maisteltavaksi. Olemme kirjanneet Makutesti-lappuun muutamia kiinnostavia maistelunelikkoja, mutta voitte valita Kukot millä perustein haluatte.

3. Kaatakaa olutta laseihin ja asettakaa lasit Makutesti-lapun päälle numeroituihin kohtiin haluamaanne järjestykseen.

4. Maistelkaa oluita samalla vertaillen niiden ominaisuuksia. Apua eri makujen tunnistamiseen ja nimeämiseen löytyy testilapusta, jossa on selitetty arjesta tuttujen makujen avulla oluen maun nyansseja. Testilapusta löytyy tukea makujen tunnistamiseen myös oluittain: Makumittareista voi kurkkia, mitä ominaisuuksia eri Kukoista kannattaa etsiä.

5. Kun kaikki neljä Kukkoa on maisteltu, valitkaa omat suosikkinne ja palatkaa nettisivuillemme www.laitilan.com/makutesti. Syöttämällä nimenne ja valitsemalla lempi Kukkonme saatte leikkimielisen kuvauksen siitä, millaisia persoonia olette olutmakunne perusteella. Tuloksen voi myös tulostaa diplomiksi!

Maistuvia hetkiä Kukkojen parissa!