fbpx

Kukko APA Alkoholiton 0,3 % alk.

Alkoholiton reilusti humalainen vaalea pintahiivaolut

American Pale Ale (APA) on amerikkalainen, 80-luvun vaihteessa syntynyt pintahiivaoluttyyli. Sille ominaista on amerikkalaisten humalalajikkeiden käyttö sekä aromi- että katkerohumaloinnissa. Oluiden väri on nimensä mukaan vaalea ja humalointi hyvin kukkea.

Laitilan alkoholittomat Kukko oluet ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet lyömättömän maineen. Tätä mainetta kirkastaa entisestään Laitilan Kukko APA Alkoholiton. Sen makuprofiili on aito ja tunnistettava, sillä uusimman tekniikan, parhaiden raaka-aineiden ja osaavimman henkilökunnan ansiosta alkoholittomiin Kukkoihin ei alkoholin hellävaraisen poistamisen jälkeen tarvitse lisäillä aromeja tai käymätöntä vierrettä.

Laitilan Kukko APA Alkoholiton on vaalea ja suodatettu täysmallasolut. Sen valmistuksessa on käytetty vaaleiden ohramaltaiden lisäksi hieman tummaa karamellimallasta, joka antaa oluen väriin syvyyttä ja makuun maltaista makeutta. Kukko APA Alkoholittoman tuoksu on raikkaan aprikoosimainen, passionhedelmäinen ja pirtsakan sitruksinen. Mallaspohja antaa humalalle tilaa kukkia. Hedelmäisyys on maussa yhtä raikasta ja runsasta kuin tuoksussakin.

Laitilan alkoholittomat Kukko-oluet ovat ensimmäisiä Suomessa valmistettuja alkoholittomia oluita, joita ei ole valmistettu niin sanotulla keskeytetyn käymisen menetelmällä. Kukko APA Alkoholiton valmistetaan poistamalla alkuperäisestä Kukko APA oluesta alkoholi hellävaroen ilman tislaamista ja oluen alkuperäistä makua vaalien. Kukko APA Alkoholiton sopii myös gluteenittomaan dieettiin ja keliaakikoille, eikä se sisällä lisättyä tärkkelystä tai sokeria

Suositellaan tarjoiltavaksi +8 – +12 °C:ssa.

Gluteeniton – Sopii myös keliaakikoille
Gluteeniton
Sopii myös keliaakikoille
Tyyppi
American Pale Ale
Maltaisuus: 3/10
Humalan aromi: 7/10
Täyteläisyys: 2/10
Hedelmäisyys: 5/10
Makeus: 3/10
Katkeruus: 6/10

Ainesosat

Vesi, OHRAmallas (Pilsner, Pale Ale, Caramel 150), humala (Nugget, Simcoe, Cascade).

Ravintoarvo per 100 ml

Energia67 kJ/16 kcal
Rasva0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa0 g
Hiilihydraatit3,1 g
josta sokereita<0,1 g
Proteiini0,6 g
Suola0 g

Pakkaukset ja myyntierät

PakkauskokoMyyntieräTuotenumeroEAN tuoteEAN myyntierä
33 cl tlk24 x 33 cl829964186540057246418654208835

Eriskummallinen alkoholiton olut – sehän maistuu ihan oluelle!