fbpx

Odotettu Stand Up -ilta Panimoravintola Kukossa

Perjantaina 2. elokuuta Panimoravintola Kukon terassilla nauretaan ja syödään hyvin!

Paljon toivotussa Panimoravintola Kukon stand up -illassa lavan ottavat haltuun Suomen eturivin koomikot Heli Sutela ja Jape Grönroos sekä Laitilan oma poika Joel Tervonen. Tätä ainutlaatuista iltaa ei suinkaan vietetä tyhjin vatsoin, sillä tapahtuman lippu sisältää myös ruuan.

Hanki lippusi pian: paikkoja on vain 200 nopeimmalle!


HUOM! TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY. LIPPUJA EI OLE ENÄÄ SAATAVILLA.

Liput

Lipun hinta on ennakkoon ostettuna 34 € ja ovelta tapahtumailtana 39 €. Lippu sisältää sisäänpääsyn sekä ruuan illan ruokalistalta. Ruokailuun on kaksi eri aikavaihtoehtoa, ja ruokailuaika valitaan lippua ostettaessa:

  • Ruokailu 1: ennen esitystä klo 17 LOPPUUNMYYTY
  • Ruokailu 2: esityksen jälkeen noin klo 20.30 LOPPUUNMYYTY

Kumpaankin ruokailuun on saatavilla 100 lippua. Lippuja voi ostaa ennakkoon 1.8. klo 17 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tehtaanmyymälästä osoitteesta Limonaadikuja 4, 23800 Laitila.

Tehtaanmyymälä on auki
ma–pe klo 9–17
la klo 9–15.

Maksutapana käy kortti ja käteinen.

Esiintyjät

HELI SUTELA

2000-luvun tärkeimmät ilmiöt olivat internet ja Kumman kaa -sarja.

Heli Sutela teki niistä toisen. Suomalaisen stand upin suvereeni kuningatar ja kestosuosikki valloittaa yleisön ilta toisensa jälkeen rautaisella ammattitaidolla ja lavakarismalla. Heli on vähän niin kuin Madonna, edelläkävijä. Ja näyttää myös hiton hyvältä ikoneissa.

JAPE GRÖNROOS

No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettiin! Hyvät naiset ja herrat: Jape ”who’s your daddy” Grönroos! 

TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomi-komiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin.

Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa.

Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein “isän kädestä”!

JOEL TERVONEN

Joel Tervonen on Laitilassa syntynyt sittemmin Raumalle asettunut nuori perheenisä ja koomikko. Joelin huumori kumpuaakin nuoren perheenisän arjesta, avioliitosta, ympäröivästä elämästä ja vilkkaasta mielikuvituksesta.

Nuoresta iästään huolimatta on miestä keitetty monissa liemissä, ja yleisö pääseekin nauttimaan näiden keitosten parhaat palat!

Ruokailu

Kaikki tapahtumaan myytävät liput sisältävät ruuan. Ruokailla voi joko ennen esitystä ruokailussa 1 klo 17 tai esityksen jälkeen ruokailussa 2 noin klo 20.30. Ruokailuaika valitaan lippua ostettaessa.

Ruuan saa valita tapahtumailtana seuraavista vaihtoehdoista:

Koliseva Kukko-mullihampurilainen

Tiihosen Leipomon mallasbriossi, Mullimäen tilan olutmäskillä kasvaneen Black Angusin jauhelihapihvi 150 g, Saloniemen Juustolan Kukko IPAssa kypsytettyä goudaa, talon majoneesia, salaattia, suolakurkkua ja mallaspikkelöityä punasipulia.

Malko Kasvishampurilainen (L)

Tiihosen Leipomon mallasbriossi, Laitilan Tumma Kukko -glaseerattu Beyond Meat -kasvispihvi, Saloniemen Juustolan vuohenjogurttitzatziki, salaattia, tomaattia ja mallaspikkelöityä punasipulia.

Nästi Crispy Chicken (L)

Amerikkalaistyyppisiä rustiikkisesti paneroituja herkullisen rapeita kanan sisäfileitä haluamallasi mausteella ja valitsemasi dipin kera.

Kaikki annokset sisältävät Isotuvan perunoista käsintehdyt maalaisranskalaiset. Juomat ostetaan erikseen.

Aikataulu

11–17 Ravintola auki normaalisti. Keittiö sulkee noin klo 16 tapahtuman valmistelujen vuoksi.

17 Ruokailu 1 alkaa. Ravintolaan pääsee sisään ainoastaan lipulla.

18 Keittiö suljetaan ruokailun 1 osalta.

19 Show’n avaa Joel Tervonen, jonka jälkeen lavalle astuu Jape Grönroos. Illan päättää Heli Sutela.

n. 20.30 Ruokailu 2 alkaa.

Paikka

Panimoravintola Kukko, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila

Muuta tietoa

Illan suositusikäraja on K-16.