Laitilan Juomat - Laadultaan parhaat

Laitilan Juomat – Laadultaan parhaat

Olutmojito on raikas juoma, josta voi todella aistia kesän! Mintun, inkiväärin ja Atlanta American Pilsin yhdistelmä vie kielen mennessään eikä taatusti jätä kokeilunhaluista oluenystävää kylmäksi.

Facebook17.8.2018 16:21

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Olutmojito on mahtavan raikas juoma, josta voi aistia kesän! Mintun, inkiväärin ja Atlanta American Pilsin yhdistelmä vie kielen mennessään.
#olut #mojito #pils #laitilanjuomat #laitilanwirvoitusjuomatehdas

Instagram17.8.2018 12:29

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Virkistystä janoisille!
#laitilanwirvoitusjuomatehdas #laitilanjuomat #limu #limonaadi #retro #panimoravintolakukko

Instagram15.8.2018 10:59

Laitilan Juomat - Laadultaan parhaat

Laitilan Juomat – Laadultaan parhaat

Laitilan NEIPA 7,5 % on saanut olutbloggaajien keskuudessa ilahtuneen vastaanoton.

JaskanKaljat-arvion voit lukea Jaskan blogista:
https://jaskankaljat.blogspot.com/2018/08/laitilan-neipa.html

Reittausblogi arvioi olutta Facebook-sivullaan näin:
Asianmukaisen sameaa on. Tuoksusta löytyy ananaksen lisäksi varmaan kaikkia muitakin tropiikin hedelmiä. Hyvä intensiivisyys tuoksussa ja hieman jopa mentholimaista humalapellettisyyttä. Suussa olut on pehmeä ja suun täyttävän täyteläinen. Nektrarimaisen mehumainen hedelmäisyys, mutta lopussa on myös riittoisasti katkeruutta. Tropiikkia ja eksotiikkaa mangosta metsämansikkaan. Vahvuus tuo ryhtiä touhuun, ei mennä lähellekään pelkkää humalamehua – mallasjuomasta on kuitenkin kyse. Jälkimakukin on hedelmäinen ja röyhtäisy myös. Kyllä tämä minun mielestäni erittäin vakuuttavaa tavaraa on. Ei mitään pliisuilua tai kompromisseja vahvuuden suhteen, vaan all in esitys kaikilla osa-alueilla.

Facebook14.8.2018 13:34

  8.8.2018

  Ruotsin myydyin pienpanimo-olut on Kukko helles

  Ruotsin myydyin pienpanimo-olut on Kukko helles Kesäkuussa Ruotsin Systembolagetissa myyntiin tullut Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Kukko Helles-olut on viimeisimpien tilastojen mukaan Ruotsin myydyin pienpanimo-olut. Yrityksessä ollaan ylpeitä saavutuksesta, mutta tulevaisuuden osalta tähtäin on asetettu vielä korkeammalle. Ruotsin Systembolaget o…

  6.8.2018

  Laitilan NEIPA ja Kekri ovat loppukesän ja alkusyksyn ajankohtaisimmat olutuutuudet

  Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tuo kesän loppupuolella markkinoille kaksi olutuutuutta, NEIPA:n ja Kekrin. NEIPA edustaa tuoreimpia oluttrendejä ollen vahvasti humalaan päin kallellaan ja syksyn markkinoille tähdätty Kekri puolestaan on makumaailmaltaan hyvin tasapainoinen olut, jonka on rauhassa annettu kypsyä parhaimpaan makuunsa. Laitilan Wirvoit…

Oletko vähintään 18-vuotias?