fbpx

Haemme tuotantopäällikköä

Etsimme johtoryhmään raudanlujaa tuotantopäällikköä uudeksi Kukko-paidan kantajaksi.

Saat asioita aikaan ja suhtaudut kunnianhimoisesti laadultaan parhaiden tuotteiden valmistamiseen modernissa tehdasympäristössä. Edellytämme hakijalta kokemusta prosessiteollisuudesta mieluiten panimo- tai elintarviketeollisuudessa, esihenkilökokemusta ja alaan liittyvää koulutusta, esimerkiksi tuotantotalouden insinööri. Vastaat tuotannosta sisältäen panimon, juomanvalmistuksen, pakkaamon, laadunvarmistuksen, logistiikan ja hankinnat. Osaat itsenäisesti johtaa toimintaa ja ihmisiä numeroiden ja mittareiden avulla. Rakastat olla paikan päällä työn ytimessä!

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa Suomen neljänneksi suurimmassa panimossa pienpanimoasenteella hyvässä seurassa. 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 21.6.2024 mennessä täällä: https://laitilan.rekrytointi.com/paikat.  Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Heikkilä 14.6. klo 7:30-15:00 välisenä aikana numerossa 0500733851.